Üretim, Gıda Temini ve Genel İşleyişte İnovasyon.
Genel ticari pazarda yiyecek-içecek sektörü dünya nüfusunun hızla artması sonucu her geçen gün tüketimi artan potansiyele sahiptir. Bu tüketim alı-veriş grafiğinin dışına çıkıldığında gıdaya ulaşmakta zorluk çeken birey sayısının çok fazla olduğu görülmektedir. Her gün hazırlanarak servis edilen porsiyon yiyecekler bilinçsiz tüketimle beraber hızlanarak oranı arttırmaktadır.
Gıda işletmelerinde bilinçli personel ve müşterinin oluşabilmesi için temel eğitimin bireylere kurum ve kuruluşlarca sivil toplum örgütleriyle destek sağlanmalı en aza indirgemek için önlemler alınmalıdır. İklim değişikliğinin gelecek 10 yıl içinde etkisini katlayarak artacak olması nüfus göçlerinde yaşanan değişimin verimli toprakların kaybolması veya terk edilmesi gıda hammadde teminin zora düşmesine sebep olacaktır. Tatlı su kaynaklarının her geçen gün azalması gelecekte enerji sorunlarından ziyade su sorunlarının yaşanacağını göstermektedir. Yenilenebilir enerji kaynaklarının önemini bugünlerde alacağımız önlemlerle geleceğe karşı bir nefes olabilmek elimizdedir.
Kendi öz projemiz olan yağmur suyu yakalama projesi gerekli olanakları ve yatırımları sağladığında firma olarak hayata sokarak gelecek nesillerimize bir umut olabilmek amaçlarımızdandır. Gıda hammadde temini konusunda yine şirketimizin planları doğrultusunda olan dikey meyve-sebze yetiştiriciliği topraksız tarım ileriye dönük olarak hayata geçmeye çalışan ve görüşmelerin yapıldığı projelerimizden biridir. Sıfırdan sofraya doğrultusunda hazırladığımız temin zinciri bilinçli personel ve tüketiciyle gereken enerji sarfiyatından kurtularak ülkemizin servetlerinin yurt içinde kalmasını sağlayacaktır.
Bilinçsiz ve zorunlu yurt içi göç sorunu şehirleşmede betonarmenin artışı yaşamın temelinde bulunan çiftçiyi kendi ortamından uzaklaştırarak gıda teminini ve dışa bağımlılığı artırarak diğer sektörleri de etkileyecek etmenlerden biridir.
Kalkınma temelden başlar. Kırsalda ana unsur çiftçi, şehirde ana unsur küçük esnaf diye tabir edilen sıcak nakit akışını sağlayan oluşumlardır. Temelleri güçlendirip bilinçli yatırım ve yatırımcılar ortaya çıkarmak gelecek için önemli adımlardır. İl ve ilçelerde esnaf odalarının ve birliklerin var olan amaç ve doğrultularına iklim değişikliğinin ve su sorunlarını etkilerini ekleyerek yeni düzenlemeler yapılması her birlikte istikrarlı hareket edilmesi gerekmektedir.
Hedeflere giden yollarda türlü zorluklar inovasyon ve ilimle aşılabilir.